Begeleiding & toezicht

LBITA heeft een goede naam als het gaat om inzet bij en begeleiding van projecten in uitvoering.
Of wij nu aan de ene of aan de andere kant van de tafel zitten, het begeleiden van de uitvoering van een project en het doen van toezicht daarop is steeds gebaseerd op het contract, en het opvolgen van gestelde eisen en voorwaarden vanuit de vergunningen en toestemmingen door stakeholders binnen het project. 
LBITA staat borg voor de communicatie met de stakeholders en de opdrachtgever zodanig dat het vertrouwen onderling tussen beide kanten van de tafel (opdrachtgever of aannemer) en de stakeholders op niveau blijft, en economische aspecten gewaarborgd worden.
In het havengebied van Rotterdam gelden extra eisen en voorwaarden a.g.v. aanwezige industrie en chemische en gevaarlijke kabels&leidingen. LBITA BV is hiervan goed op de hoogte door jarenlange ervaring en korte lijnen.
 
Welke werkzaamheden nodig zijn hangt af van het type opdrachtgever: 
Is dit de overheid of een semi-overheid, dat vullen wij gewoonlijk de rol in voor directievoering en toezicht (UAV-2012), voor ieder type contractvorm (RAW, UAV-Gc, DBFM etc.).
Is dit een (ontwerpende) aannemer, dan kan onze rol meer of minder uitgebreid zijn, afhankelijk van de behoefte bij de klant.