Projectengineering & advies

De uitgebreide ervaring, gebiedskennis en netwerk in het Rotterdamse Havengebied en industrie zijn de basis voor ons specialisme: Snelle en vertrouwde engineering en/of uitvoering van projecten in de wereld van Haven en Industrie.
Wij werken niet voor niets vanuit ons strategisch gelegen kantoor in Spijkenisse. Dit levert korte en effectieve lijnen op.
Grote bekendheid met de do's & don'ts in openbaar gebied van stedelijke en industriële omgeving, en op terreinen en terminals.
U vraagt, wij draaien, en denken met u mee, en sturen u in de goede richting daar waar u de kennis zelf niet in huis heeft. Dit doen wij zonder onderscheid te maken in een klein of een groot (multidisciplinair) project.
LBITA BV heeft een uitstekende kennis van alles wat te maken heeft met kabels en leidingen, zowel bovengronds als ondergronds. Trace-bepalingen en engineering, onderzoeken, voorontwerp, defintief ontwerp, opstellen besteksdocumenten voor zowel RAW als UAV-GC contracten en het opstellen van programma's van eisen  kunnen wij voor u uitvoeren.
Uitgebreide ervaring met engineering van boringen (HDD, GFT, OFT etc.) voor, tie-in's, en voor tracé's voor (industriële) pijpleidingen en HS-kabels.