Raamovereenkomst Visser&SmitHanab: Omgevingsmanagement en werkvoorbereiding

Raamcontract: Raamovereenkomst voor diverse werkzaamheden en diensten
Opdrachtgever: Visser & Smit Hanab B.V.
Ingangsdatum overeenkomst: 1 november 2017, verlenging per 4 juli 2019
Taken en verantwoordelijkheden: Omgevingsmanagement, vergunningsmanagement, kabel&leidingencoordinatie, tekenwerk en werkvoorbereiding, landmeten
Werklocatie: Spijkenisse of project

Wij zijn er heel trots op dat wij 1 van de gekwalificeerde partijen te zijn voor het uitvoeren van omgevingsmanagement, vergunningsmanagement, kabel&leidingencoordinatie, werkvoorbereiding en landmeetkundige werkzaamheden bij Visser & Smit Hanab B.V. Het is geweldig te mogen werken voor deze opdrachtgever aan uitdagende projecten, waarmee wij onze meerwaarde eens te meer kunnen tonen. Visser & Smit Hanab is al 12 jaar een vaste klant en heeft ons al vele mooie opdrachten verstrekt welke met veel passie en zorgvuldigheid zijn uitgevoerd en opgeleverd. 
Visser & Smit Hanab B.V. werkt aan projecten voor diverse opdrachtgevers van ondergrondse infra, zowel overheid als private partijen en industrie. LBITA BV wordt hierbij ingezet vanwege haar meerwaarde en aantoonbare erkenning m.b.t. het kennisnetwerk en expertise in de leidingstroken van het havengebied van Rotterdam e.o.
LIBTA BV heeft inmiddels meerdere opdrachten uitgevoerd of in behandeling. Dit zijn o.a.
- projecten voor verleggingen van grote industriele transportleidingen waaronder olie en gas (Shell, Team Terminal, OCAP, etc.) i.v.m. de toekomstige Blankenburgtunnel bij Rozenburg-Rotterdam.
- verhoging leidingbrug Theemsweg i.v.m. toekomstige spoorviaduct Theemsweg.
- diverse industriele pijpleidingen voor bedrijven in het Rotterdamse Havengebied en daarbuiten.
- grootschalige projecten voor de aanleg van warmtetransportleidingen (DNWW, LON, Vondelingenwarmte, duurzame energie, zoals we graag doen.
- actueel: o.a. het project van TenneT op de Maasvlakte: Landkabels Hollandse Kust Zuid (HKZ).