Raamovereenkomst Joulz Energy Solutions B.V.

Raamcontract: Raamovereenkomst voor engineeringsdiensten
Opdrachtgever: Joulz Energy Solutions B.V.
Ingangsdatum overeenkomst: 1 Juli 2017
Taken en verantwoordelijkheden: Tracé-studie en -ontwerp, engineering hoogspanningsverbindingen en telecommunicatie
Werklocatie: Spijkenisse
 
Wij zijn er heel trots op dat wij 1 van de gekwalificeerde partijen zijn voor het uitvoeren van civiele engineeringswerkzaamheden bij Joulz Energy Solutions B.V. Het is geweldig te mogen werken voor deze opdrachtgever aan uitdagende projecten, waarmee wij onze meerwaarde eens te meer kunnen tonen. Joulz Energy Solutions is dé specialist in ontwerp, bouw en onderhoud van complexe midden- en hoogspanningsinstallaties (20kV- 380kV). Joulz helpt netbeheerders, railbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. O.a. voor Stedin en Tennet worden grote en kleine projecten voor hoogspanningsverbindingen en telecommunicatie uitgevoerd. LBITA BV wordt hierbij ingezet voor de ontwerpfases tracé-studie en tracé-ontwerp.
 
Naast de werkzaamheden uit de raamovereenkomst werken wij ook aan projecten in uitvoering met als taken directievoering en toezicht.
LIBTA BV heeft inmiddels meerdere opdrachten in opdracht van Joulz uitgevoerd. Dit zijn o.a. directievoering en toezicht op de aanleg van een 23 kV-kabel Ypenburg, en Delfgauw. Binnenkort starten wij met het project dr. Zamenhofstraat-Ommoord te Rotterdam, een nieuw project van Stedin.